28e Mars får du inte missa – alternativa bokmässan med alla du gillar

28e Mars får du inte missa – alternativa bokmässan med alla du gillar

Bokmässan i Göteborg som har en tydlig kombatant den alternativa bokmässan i Stockholm du som besökare får äntligen möjlighet att köpa böcker och lyssna på episka tal från oss inom alternativmedia. Otroligt många profiler har mässan lyckats samla upp och det är allt från Nya Tider till författare som Arne som spår Sveriges framtid.

På grund av hotbild kommer ni som anmäler er få reda på lokalen dagen innan via email då vänsterblivna personer har som kotym att attackera samlingar av vakna personer. Eventuellt kommer även jag att tala på konferansen för yttrandefriheten är i fara, när regeringens lyxpolitiker har direkt kontakt med samtliga sociala nätverk så kommer de göra allt för att tysta oss.

Maila din anmälan enligt bilden som är artikelbild och jag hoppas vi ses, stor kram.

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *