67-årig kvinna dömd för hets mot folkgrupp

67-årig kvinna dömd för hets mot folkgrupp

Näthatsgranskaren har genom anmälan dömt en kvinna på 67 år för Hets Mot Folkgrupp. Tomas Åberg lyckades få henne dömd i domstol – hennes brott var att värna om de sjuka och gamla i Sverige.  Kvinnan som vi från Jonasmagasin har intervjuat var med om den hemska terrorattacken på Drottninggatan. Som tur var överlevde hon men hon har fått ett stort trauma och svensk domstol bedömer att hon är en brottsling. Hon blev dömd av Svea Hovrätt till 3 månaders fängelse. Kvinnan som vi intervjuat upplever vi på Jonasmagasin vara trovärdig och vi förstår inte varför man kastar äldre människor i fängelse.

Tomas Åberg hoppas du är stolt nu. Hon är sängliggande och fick inte sina sprutor när hon låg på anstalt och hon mår jättedålig idag. Du som brukar döda Jakar och slå på personer olagligt som polis och som tror du är Guds bästa barn hoppas du förstår hur mycket du skadar de som du anmäler för gummilagen HMF.

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *