Allt fler kommuner går i konkurs – 7-klöverns ansvarslösa politik 

Allt fler kommuner går i konkurs – 7-klöverns ansvarslösa politik 

Faktum är att det inte går att skylla på något annat än den ansvarslösa politik som bedrivs av 7-klövern. Vårt samhälle rasar och det går snabbt. 

Skatteintäkterna används slösaktigt på vissa grupper i samhället medan andra får lida när politiker anser att det ska snålas. Om det snålas borde vi väl ha pengar så det räcker, eller? Nej, tyvärr är sanningen att utgifterna som främst går till nyanlända är på tok för stora och det finns inget intresse att snåla in där anser flertalet politiker i regeringsställning. Hur kan man vända sitt eget folk ryggen på det här sättet? 

Vi måste dra ner på alla dessa kostsamma bidrag som dränerar svenska folkets statskassa. Vi får inte acceptera nedmonteringen av vårt land! Jag accepterar inte att vi ska sluta som Grekland i ekonomisk kris bara för att politikerna har fått storhetsvansinne. I min mening och ur många ungdomars perspektiv är vi oroliga för vår framtid när vi hör hur pengarna sinar och fler och fler kommuner går i konkurs. Tanken på vilket samhälle min generation ska ta över ser i alla fall rätt mörk ut i mina ögon. 

Det är ytterst orättvist att nyanlända får fina nya lägenheter och dessutom betalda medan jag som ung inte har en chans på flera år att kunna få en egen lägenhet. Det är inte hållbart att vanliga svensken och hårt arbetande människor i vårt land ska behöva överbelåna sig, sitta på skulder livet ut och ha det luftigt i plånboken för att en stor del av pengarna, skatten, främst ska gå till nyanlända. Vårt sociala nätverk och välfärd är till för att vi ska få tillbaka något för alla de pengar som försvinner i skatt. Tyvärr är verkligheten i dagens Sverige annorlunda. Vad får vi egentligen för våra pengar? Bristfällig sjukvård, lägre standard än nyanlända och hål i gatan är några av alla exempel som gör mig rosenrasande på de styrande i vårt en gång så fina land. 

Att bidrag ges så frikostigt till allt från lägenheter till vinterkläder är rent ut sagt absurt. Någon måtta får det vara! Var är rättvisan i vårt land och allas lika värde som regeringen pratar så varmt om? Det känns som de flesta politiker som ska företräda oss helt lämnat oss i sticket och istället bara bryr sig om “det nya folket”. Denna ansvarslösa politik och styre kan inte få fortsätta. Dags att se galenskapen för vad det är och vakna nu folket!

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063
PayPal : [email protected]
Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Sara Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *