Beredskapen var ”god” –  insjuknad i Corona berättar

Beredskapen var ”god” –  insjuknad i Corona berättar

Jag varnade för redan 3 veckor sedan om Corona, och då vår sk ”expert” Tegnell sa att allt var säkert i Sverige började jag ana ugglor i mossen. Vaknade lördag morgon med värk i hela kroppen och sjukt ont i bröstet och hosta, trodde det var en vanlig förkylning men ack nej det blev värre och värre. 40 graders feber värk i hela kroppen hosta och extremt svårt att andas. Aldrig varit sjukare i hela mitt liv, hostat sönder halsen så kan inte längre tala mer. De som påstår att Corona är som en vanlig influensa vet inte vad de pratar om, jag har tidigare haft lunginflammation och det är en lek jämfört med detta. Även min barndomsvän Anders har fått Corona, han jobbar för IKEA och reser mycket dock är hans symptom mycket lindrigare än mina.

Vid kontakt med 1177 så är köerna på runt 30 minuter och uppvisar du symptom så vill de att du stannar hemma. Sverige hade innan pandemin bröt ut ca 100 sjukhusplatser och nu när vi är över 600 sjuka finns inga vårdplatser kvar. Idag bekräftades det att en 3e dött pga. Corona, på grund av Folkhälsomyndigheten har slutat räkna antalet fall så bör vi vara uppe i runt 1000 idag. Stefan Löfven och Dan Eliasson har ett ansvar för landets befolkning men uppenbarligen failar de mer än duktigt.

 

 

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *