Camilla från Gotland – En tjej som kämpat som få och det visade sig vara 100% rätt

Camilla från Gotland – En tjej som kämpat som få och det visade sig vara 100% rätt

Det är med sorg jag skriver texten, Camilla brukade alltid få mig glad och få mig att skratta när livet kändes tungt men gick tyvärr bort i cancer. Camilla var en enkel tjej som arbetade på en båt och hade inga extrema åsikter men när en gravt rullstolsburen kvinna blev gruppvåldtagen 2016 av ensamkommande stod hon upp för kvinna. På Gotland blev det ren cirkus när media började hänga ut henne som högerextrem samt när personer från NMR besökte ön för att hitta gärningsmännen.

Det enda Camilla ville var att få folk att vakna i Sverige men år 2020 verkar det som att medborgare ännu inte har vaknat. Jag och Jan Sjunnesson skapade en insamling till offret när polisanmälan hade lagts ned och vi lyckades samla ihop hela 140.000 kr till henne genom Svensk Webbtelevision. Det handlar inte om godhetspoäng utan medmänsklighet, vänstern “allas lika värde” som de skanderar betyder i verkligheten ingenting. Det som jag och Jan gjorde skulle varenda vaken svensk ha gjort men då vanlig befolkning blir hjärntvättade dagligen av nyheter på SVT där merparten kommer från 68-vänstern så är det inte konstigt att unikt här i Sverige så hatar alla Trump. Samtidigt som 13 våldtäktsfall läggs ned och 22 nya inkommer per dygn har polisen en otroligt stor utmaning men de väljer att trycka upp flygblad på 4 språk 1 vecka innan planerad aktion i Malmö, vad säger det om polisen ?. Istället för kex och saft har polisen börjat med pizza till svårt kriminella personer.

Om Camilla hade varit med oss nu så hade hon varit mer än vansinnig och kämpat vid din sida för att ställa allt till rätta igen.

Camilla efter att hon blivit brunmålad av media fortsatte sin kamp genom att börja granska de så kallade ensamkommande ”barnen” där tidningen Expressen avslöjat att över 80% var markant äldre än 18. Tandproverna som gjordes blev starkt kritiserade av Fatemeh från ung i Sverige, hon tyckte det var ledsamt att personer som dels ljugit om ålder samt land att det var synd om de som skulle få återvända till Afghanistan – ett land de aldrig bott i. Camilla var mycket före sin tid och klippet när hon gräver mot ett HVB-boende om ”barnen” hittade jag idag på datorn. Jag vill att samtliga av er som saknar Camilla tänder ett ljus och tänker på allt gott hon har gjort för Sverige.

Jag pratade med henne på hennes dödsbädd, och hon mådde bra då och försökte trösta mig trots att jag inte ville mista henne.

Hon berättade att hon inte var rädd och att jag skulle fortsätta kämpa och det har jag gjort på alla sätt och vis jag kan. Det finns mycket mer att berätta men av respekt av personers plötsliga död väljer jag att inte skriva om det.

Om du har vaknat nyligen, fortsätt att kämpa tillsammans med oss för sanningen vinner alltid.

Jag vill speciellt tacka alla som fanns nära mig när det skedde, ni är underbara och speciellt till Jan Sjunnesson som varit vid min sida hela tiden. Slutligen tänd ett ljus för Camilla, på tvitter #viminnscamilla

Jonas Persson

 

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *