Centerpartiet fortsätter göra bort sig – Annie backar

Centerpartiet fortsätter göra bort sig – Annie backar

Kristna helgdagar ska avskaffas, legalisering av droger och byxmyndighetsåldern (15 år) ska tas bort. Detta var några av de förslagen som Centerpartiets ungdomsförbund röstade igenom på sin förbundsstämma.

Dock sägs det att Centerpartiet inte ställer sig bakom de genomröstade motionerna hos CUF.

Man vill ta bort åldersbegränsning för att ha sex för undvika att staten ska lägga sig i när ungdomar har sin sexdebut. Det som verkar glömmas bort att åldersgränsen 15 år är menad att skydda minderåriga från pedofiler och sexuella övergrepp.

Skulle missbruket av droger öka om det var lagligt att köpa droger hos godkända apotek och återförsäljare eller skulle det bara innebära att staten kan registera alla som använder narkotikaklassade droger?

En av de mest drivande bakom förslaget att avskaffa alla kristna högtiderna och 1 maj är Shiamuslimen Jaafar Al-Jabiri, ombud för Centerpartiet i Kalmar län.

Förslaget att avskaffa 1:a maj som helgdag kom SD med redan 2012. De ville ta bort den med anledning av att det är en exkluderande och inte en inkluderande tradition.

Inte för att man blir förvånad då Annie Lööf redan 2012 lade fram ett idéprogram med månggifte, fri invandring och slopad skolplikt. Dock ströks det efter massiv kritik och låga opinionssiffror för Centerpartiet.

Det som är konstigt är att de inte fått en stämpel att de radikaliserats och att de som kritiserat dem kallas rasister och nazister.

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *