Coronaviruset – Matbutiker fostrar kunderna i att hålla avstånd

Coronaviruset – Matbutiker fostrar kunderna i att hålla avstånd

Mitt under den rådande coronapandemin så tar matbutiker nu till enkla medel för att hjälpa sina kunder att hålla ett säkerhetsavstånd i kassakön. Som ni alla vet som handlat i en mataffär innan Covid-19 började spridas så stod folk i kön packade som sillar och trängdes vilket inte är att rekommendera alls i dessa tider. I Tyskland har en mataffär satt ut markörer i golvet för att hjälpa kunderna att inte sprida smittan vidare, även en del ICA-butiker i Sverige har tagit efter.

Regeringen i Sverige är unika på sitt eget sätt, de litar på expertmyndigheten framför common sense, vi är det enda landet i Europa där fler än 2 får träffas (500 i Sverige) samtidigt i Sverige blir Tegnell (Expert ?)  ständigt tagen på sängen när personer blir smittade. FHM strategi kring smittan är att skapa flockimmunitet men igår gick de ut och sa att antalet sängar hos intensivvården räcker inte. I SVT i Tisdags sa företrädare för regeringen att de har fullt förtroende för folkhälsomyndigheten och att de baserar sina beslut på dem.

Tänker du gambla ditt liv för Stefan Löfven och hans anhang ?

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *