Du gamla du fria – Svenska flaggans dag 

Du gamla du fria – Svenska flaggans dag 

Nationaldagen kallades tidigare “svenska flaggans dag” och det vi firar är våra historiska minnen och rikets frihet. Hur känns det då nu när LUF bränner svenska flaggan? 

Förr hade man den svenska flaggan främst till sjöss, men 1873 hissades den för första gången på kungliga slottet, vilket först möttes med kritik. Hur som haver följdes kungligheternas exempel och flaggor hissades snart på både prästgårdar och skolgårdar. Till slut var det svenska flagghissandet allmänt och spritt över hela riket. Hur känns det då nu när LUF bränner svenska flaggan? Jag personligen kände avsky och ledsamhet när jag såg nyheten. Jag kan inte förstå hur man ens kan komma på idén att bränna sitt lands flagga om man inte är en förrädare och vill förstöra det som är och har varit mitt älskade fosterland. 

1975 beslöt riksdagen att göra Sverige mångkulturellt. Vi ser idag hur det gick, inte särskilt lysande får man nog lov att säga om man ska vara ärlig. Tyvärr är långt ifrån alla ärliga om vilka katastrofala konsekvenser de senaste årens politik resulterat i. Mångkulturen och integrationen blev kort sagt inte som väntat. Hur har mångkulturen drabbat dig och mig?

  • Dödsskjutningar, bränder och rån dagligen
  • Våldtäkter på kvinnor och småflickor dagligen
  • Välfärdsmigranter och skäggbarn går före i bostadskön och badar i bidrag

Vilka är det man snålar in på? Såklart de som redan har det svårt och nu börjar det även påverka gemene man när det inte finns tillräckligt med pengar till sjukvård, skolor, myndigheter osv. Landet kan inte blomstra när kommunerna går på knäna och inte hjälper det att vårt land slits och dras åt olika håll. Vi har en vänsterrörelse som lever i en låtsasvärld och bara vill tro att allt är bra, allt är som det ska vara, förutom att högern och nationalisterna finns och växer var dag. Det är inte konstigt att vara nationalist, att värna om sitt land och sin nation. Det som är konstigt är hur folk kan stå på sidan av krigsfältet, blinda och döva utan förståelse att de problem vi har idag är skapade av de själva. Att bränna flaggor är samtidigt barnsligt men det visar också kraftfullt på åsikter. Att bränna svenska flaggan kan ses som att man förklara krig mot svenska folket! 

Vi må leva i ett samhälle som uppmuntrar oss att se individer och främjar egoism men jag anser att vi måste sätta folket före individen nu för att rätta upp samhället och få det fungerande igen. Det är inte hållbart att vi bara uttrycker oss på Facebook eller i ensamhet bakom stängda dörrar. Vi behöver ut och agera, ut och demonstrera, ut och stå upp för vårt land! 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Sara Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *