Fd Cancersjuk kvinna förnedrad av försäkringskassan

Fd Cancersjuk kvinna förnedrad av försäkringskassan

Hon hade allt, ett lycklig liv en man och planerade att få barn med honom när den ödesdigra dagen kom 2010 när hon fick reda på att hon hade livmodershalscancer.

Hennes man blev bestört och gjorde allt han kunde för att stötta henne i hennes ångest och smärta. Jonasmagasin kan idag avslöja hur handläggare på försäkringskassan som helt saknar hjärta väljer att utförsäkra denna tappra hjälten som trots Cancern lyckats föda tre fina barn innan hon blev steriliserad. Att lyssna på ljudklippet som vi tagit del av får en som Svensk skattebetalare att börja fundera över vart tog medmänskligheten vägen?

Handläggarens röst är så kall och hård så det är som att prata med en vägg. Jonasmagasin har sökt Försäkringskassan för ett uttalande under dagen men ej lyckats att få ett svar därför väljer vi att lägga ut samtalet oredigerat. Signalen från samhället är solklar bli inte sjuk och kom inte kräv några pengar från oss om du är Svensk och sjuk,  som vi avslöjade igår är det ganska tydligt vart pengarna går.

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *