Fd polis hos föreningen Näthatsgranskaren bryter mot tystnadsplikten och mot polislagen.

Fd polis hos föreningen Näthatsgranskaren bryter mot tystnadsplikten och mot polislagen.

Den grävande journalisten Kjell Böhlin har under en längre tid granskat Näthatsgranskarens medarbetare, i den granskningen kom det fram flera ljud och filminspelningar, en utav dessa var bedömningen att det skulle kunna vara ett brott mot tystnadsplikten, dessa inspelningar är ifrån en fd polis från Örebroregionen som vi länkar i artikeln.  Det upprättades en polisanmälan av inspelningen, som vidarebefordrades till enheten för särskilda utredningar, när ärendet hamnar på den enheten så får inte vanliga anställda poliser tillgång till själva utredningen, Den aktuella händelsen ägde rum på chefens rum där den fd polisen har ett förtroligt samtal med chefen, efter ett tag så kommer en kollega in i rummet och samtalet handlar om brottsoffer, häktade, förälder med namn, och även Hells Angels nämns i inspelningen vilket är extremt lagvidrigt. Alla medborgare i Sverige är skyddade av GDPR och det han gjort är inte bara brott mot din integritet utan även mot allas integritet i Sverige.

Den anmälda polisen har även spelat in video och ljud vid flera tillfällen i polishuset i Örebro regionen, en inspelning har skett vid ett chefmöte där personen var på agendan, men han var inte själv närvarande, det går under ”buggningslagen”.

phenq review amazon here

Den som har granskat polisen i flera år är Kjell Böhlin som blev utsatt för husrannsakan av polisen pga påstådda trackaserier mot fd polismannen. Då fd representerat sig offentligt mer än 10 gånger anses han vara en offentlig person, men när man gräver i hans person slutar det alltid med en polisanmälan. Han var kandidat till svenska hjältar vilket han var stolt över men efter det framkommit att han plågat djur försvann han snabbt från de nominerade.

Åklagaren som stämt Kjell pga. Han granskat polismannen är en kvinna som tycker att män ska köpa champagne till henne  https://www.dt.se/artikel/bjud-mig-pa-champagne hon förekommer även på bloggen  https://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/BlogDetails?id=1249.

En utav åtalspunkterna som hon driver mot Kjell – Olaga integritetsintrång där Kjell har avbildat information som finns i böcker som går att spåra via ISBN samt där hennes klient har gett samtycke till publiceringen av boken ”En svensk tiger”. I tidigare rättegångar mot andra som han stämt för förtal så har han hävdat inför domaren att informationen i boken inte stämmer.

När du blir polis i Sverige och studerar inför att bli intagen som en av samhällets väktare så finns det ett antal tester du måste klara, polisen i denna artikel har klarar av samtliga med godkänt men det som är illa är att sedan han polisen har hans förening uppburit över 2.1 miljoner kronor. 2,1 miljoner kronor som enbart har i syfte att sätta oliktänkande i trubbel med rättvisan pga han kontakter inom polisen.

för att jaga de han anser vara oliktänkande. Inom Sveriges rikes lag är vi är alla men denna polis har anmält över 4700 personer och fått runt 236 stycken dömda för brottet Hets Brott Folkgrupp. Utöver anmäla personer genom hans förening så har han i förenklade tvistemål anmält ett stort antal äldre på belopp mellan 10-25.000 för förtal. Deras brott enligt honom är att de har tryckt på en ”dela” knapp på sociala medier och därmed missaktat den fd polisen.

Den FD polisen förekommer även i Hannes Köles bok ”En svensk tiger” och ha har korrekturläst och godkänt men i rättegångarna som han initierat påstår han att det har aldrig sagt eller godkänt.

Då äldre personer som får en stämning mot sig som inte kan juridik och i panik ringer en jurist som förklarar att en taxa på 2-3000 kr är kotym samtidigt som hen är stämd på 10.000 kr betalar hellre än slåss. Tänk om man gör så här mot 50 eller 100 personer samtidigt som man har skulder hos kronofogden på över 800.000 kr som en fd polisen har ?

Varje rättegång kostar minst 40.000 kr för samhället och då han anmält över 4700 till som inte gått till rätta så går det att fråga sig hur myndigheten MUCF fortsätter att betala ut bidrag till en förening som påstår sig arbeta mot näthat men enbart anmäler etniska svenskar. När etniska svenska kontaktar föreningen och skickar in näthat så får de inget svar tillbaka trots det är skattepengar som uppbär hela år projektledarens (fd polisens lön) i rättegångar han har påstått det är flera som uppbär lön men efter vår granskning så är det ganska så tydligt att övriga är marionetter i denna föreningen.

Bevisningen

För att påvisa för alla er skattebetalare och invånare i Sverige så har vi härmed släppt tre ljudklipp som visar nämnda polis när han blir Polisanmäld samt när han beter sig klandervärt.

Det påstådda brottet: https://youtu.be/dCrD7lp68r0

https://twitter.com/medmanniskan/status/1215637607297830912?s=20

Del av inspelning där chefer diskuterar inspelningar på arbetsplatsen och på samma gång blir buggade: https://youtu.be/ksNI0yyXMsk

Om du själv blivit anmäld och åtalad för lagen hets mot folkgrupp så ger juristen Ola Bengtsson tips på följande länk : om du blivit åtalad så ställer han ibland upp pro bono

https://jonasmagasin.se/jonasmagasin-intervjuar-nathatsgranskarens-nemesis-juristen-ola-bengtsson/

Vill ni prata med MUCF som har beviljat föreningen bidrag från dina skattemedel :

Telefon och e-post

Telefon: 010-160 10 00 (växel)

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *