Fler än vart 5e barn lever i fattigdom ca 186000 i Socialistiska Sverige

Fler än vart 5e barn lever i fattigdom ca 186000 i Socialistiska Sverige

Antalet fattiga pesionärer ökar och ligger nu runt ca 300000. Även barn drabbas och det bedöms av myndigheterna att 186000 lever i fattigdom. 

Vi lever i vad som tidigare kallats ett utav världens rikaste länder, ett land som valt att välja bort sin egen befolkning och de som byggt upp vårt land och de som är vår framtid nämligen våra barn.

Vi har en utav de lägsta pensionerna i Euopa och ligger under EU:s gräsvärde.

Det rika landet?

Regeringen har valt att glömma och gömma de sjuka, fattiga och utsatta.

För alla som försöker belysa detta så säger de ”goda” att vi förstör/svartmålar Sverigebilden och  sprider ”fake news”.

Att mörkertalet ang. fattiga familjer och pensionär är extremt stor förstår nog de flesta, för alla söker inte hjälp via myndigheterna utan fortsätter leva långt under existensminimum.

För många utav svenskarna är det fortfarande tabu och genant att söka t.e.x socialbidrag medans de används friskt utav människor som aldrig betalat en krona i skatt.

Dags lägga tid och pengar på de som byggt upp Sverige och de som fortsätter göra det än de inkompetenta och blinda politiker samt våra barn som är Sveriges framtid framför resten utav världens befolkning?

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Fanny Nilsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *