Har vi bytt flyktingkris mot klimatkris?

Har vi bytt flyktingkris mot klimatkris?

Censuren sprider sig i landet som en löpeld. Politiker eldar bara mer och mer upp det vi en gång kunnat kalla ett av världens mest framgångsrika välfärdsländer. Eftersom bränder ökar koldioxiden i atmosfären och förbrukar vårt syre som vi behöver för att leva kanske det är dags att börja släcka denna förödande löpeld av galenskap. 

Under århundradena har vi ständigt legat i framkant inom vetenskap och innovativa lösningar. Vad är vi bäst på idag? Bidragstagare och skatter! Grattis till alla er som röstat fram vårt styre, hoppas ni är nöjda med er själva och sover gott om natten medan nysvenskarna våldtar våra kvinnor, bränner våra bilar och skor sig på våra surt förvärvade skattemedel. 

För att återgå till ämnet, har vi bytt flyktingkris mot klimatkris? Jag tycker det låter som våra kära politiker och mainstream media försöker lura i oss allihopa att flyktingkrisen sedan 2015 är som borta med vinden och att det nya problemet vi ska fokusera på är klimatkrisen. Skam åt de som inte säger sanningen och vill hindra sanningen att nå folket. Sanningen om klimathysterin måste ut till allmänheten om det så måste bankas in i skallarna på de som inte vaknat. 

Bevis på vänsterns absurda klimatpolitik fick vi som senast i helgen när SSU gick ut med att de anser att vegetarisk kost bör införas på offentliga verksamheter såsom äldreboende och inom skolan. SSU ordföranden Botström menar på att det är pga hänsyn till miljön och individens hälsa. Vilken skillnad gör det miljön att neka åldringar fläsk till sin raggmunk när de är i livets slutskede? En droppe i havet skulle jag vilja säga!  

Inte nog med det, SSU anser även att fossila bränslen ska förbjudas till 2030 och därefter kärnkraften till 2040. Hur tror de att samhället ska fungera om man tar bort resurser som får vårt sköra samhälle att gå ihop?  

Självklart är miljön viktig, det kan ingen säga emot, eftersom den är livsviktigt för oss människor men det här med att temperaturen går upp en grad och att det hela framställs som att vi kommer dö om vi inte bojkottar fossila bränslen osv är bara ett nytt sätt att dra fokus från de verkliga problemen i samhället. Att sopa problemen under den stora osynliga mattan kommer inte lösa något, det vet vi alla. 

Alla dessa nya problem som tillkommit i och med alla dessa nya människor i vårt land hjälper inte heller till. Att stapla våra nya problem ovanpå våra gamla kommer förr eller senare bara resultera i ett stort ras, när hela vårt samhälle rasar och krisen kommer på allvar. 

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Sara Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *