Har vi nått toppen av isberget – peak Greta?

Har vi nått toppen av isberget – peak Greta?

Vänstern har slutat att försöka argumentera, och försöker tysta, censurera och misskreditera sin meningsmotståndare. På demokratins bekostnad sätts basala koncept som yttrandefrihet på undantag när globalisternas agenda ska trumfas igenom. Skapade desinformationskampanjer som den med Greta är en för att avleda rättmätig kritik mot den påtvingade samhällsutvecklingen. Men har de satsat för högt så att folk genomskådar dem?

Många menar att det pågår ett lågintensivt krig i Sverige. Samtidigt så vaknar folk en masse från decennier av globalistisk indoktrinering i väst. Håller väst på att återgå till sina grundvärderingar igen? Å andra sidan, är det bara lugnet före stormen innan nästa galna vänsterhysteri? En ny #metoo eller Refugees welcome hysteri eller nåt annat ännu galnare? Håller andan. Även om jag hoppas på att det kommer bli bättre är det otvivelaktigt från en otrevligt högt galen nivå.

 

Verkligheten censureras

Vårt Sverige är inte var det en gång var. Vår trygghet är borta. Kvar är kaos, våld, våldtäkter, carbecues, böneutrop, shariapoliser och ett svenskt folk som oeniga står bredvid. Oförmögna att försvara sig. Ovilliga att göra nåt åt problemet. Man vill inte, kan inte, för man lever i en annan svunnen tid. En verklighet där ett nej var ett nej, en verklighet där man kunde lita på folk.

Nu sker det absurda hela tiden, varje vecka, varje dag och ingen lyfter ett ögonbryn längre. Den nya svenska verkligheten normaliseras långsamt och löpande. Utländska kriminella pixlas, det myglas med data, nyheter vinklas för att du som svensk inte rättmätigen ska reagera mot vad som händer mot ditt land, mot dig och mot dina barn.

 

 Vänsterblivna – kan inte argumentera

De i vänstern gillar inte att bli kallade för vänsterblivna, vilket är förståeligt, men ärligt talat, varför beter de sig som de gör då? Det är väldigt sällan vänstern som ber om en sansad debatt med demokratiska förtecken. Det är dock väldigt ofta som företrädare från vänstern förespråkar censur för alla de som inte tycker som dem. Det är tyvärr väldigt vanligt att de i sann antidemokratisk anda inte lyssnar alls utan rent utav dränker ut talare med rena talkörer av skrik och okvädningsord. Är det värdigt? Är det ett beteende vi skal ha i ett demokratiskt Sverige? Eller det är precis det de vill ha, ett Sverige utan demokrati? För mig är det verkligen svårt att acceptera. Har de ingenting lärt från historien? Är de så blinda? Det är helt enkelt ett tragiskt skådespel som rullas upp inför ens ögon.

 

Sverige – en del av den djupa staten

Det är uppenbart att etablissemanget i väst, där Sverige är en integrerad del, prånglar ut diskurser och narrativ efter en väldesignad modell. Vad vill man då uppnå på sikt? Vill man uppnå nåt egentligen alls eller är det en rökridå för att dölja och skydda nåt annat som sker? Är det att Trump håller på att rensa upp i träsket med maktmissbruk och pedofili i den Djupa staten eller handlar det om krigsförberedelser för att gå i krig mot Iran? Handlar det om Agenda 2030 där vi alla ska leva som livegna i ett neofeodalistiskt samhälle? Handlar det om Kalergiplanen där vi alla folk ska blandas med varandra, förutom de på toppen? Det kan vara mycket. Många saker som du blev fullständigt nedgjort för förr om du överhuvudtaget nämnde, för inte så många år sen, har visat sig helt sanna.

 

På toppen av isberget finner vi Greta

 Greta är bara toppen på isberget av desinformationskampanjer de senaste åren. Den stackars autistiska flickan är, antagligen utan att förstå det själv, kidnappad av utländska globalistiska intressen med pr-byråer, NGO:er som Open society styrd av George Soros. ”Follow the money”- följ pengarna och du vet vem som är ansvarig. Är det ett vänsterblivet projekt kan du ge dig tusan på att George Soros nånstans figurerar. Globalisten som verkar kunna gå fri från allt, t.o.m. som nazikollaboratör under andra världskriget ska dessutom satsa ännu mer pengar till valet 2020 i USA för att kunna fortsätta sin vänsteragenda som försenats av Trump.

Samtidigt vaknar folk och genomskådar deras ränker och säger stopp. Har de överspelat deras hand och därmed varit tvungna att visa sina kort mer öppet än förut med censur, förtryck och desinformation? Människor i väst är inte vana vid ett så flagrant utspel av despotism och reagerar. Vi är nu i en tävling, ett ”chicken-race”. Vem ska vinna och hinna först?

Det verkar som fler och fler debattörer, journalister och politiker har fått nog av det lilla klimatextremistiska barnet med kopplingar till extremvänstern. Det är inte lika mycket Greta akbar, i de gamla dinosauriemedierna, de gamla vänsterinfesterade kolosserna längre. Det är naturligtvis först på historiskt avstånd som man verkligen kan bedöma om nånting har nått sin kulmen men vi nått toppen på isberget – peak Greta nu?

 

Lars Andersson

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Lars Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *