Hur ser vårt Sverige ut om 50 år? 

Hur ser vårt Sverige ut om 50 år? 

Prognosen är att invandrarna är i majoritet om 50 år och etniska svenskar är i minoritet. Vilka konsekvenser kommer det att medföra? 

Många invandrare från MENA-länderna är  generellt “bättre” än européer på att föda barn. Eller så har vi helt enkelt kommit på andra tankar och insett att det inte är lönsamt att föda fler än 2 barn pga utbildning, karriär och samhällsutvecklingen. När dessa invandrare kommer till Sverige och tar med sig hela släkten och sitt levnadssätt krockar det men våra sedvänjor. Det går inte att undgå att se olikheterna. Frågan är bara hur vårt land kommer att se ut i framtiden. 

Kommer vi ha Sharialagar? 

Kommer våra kvinnor tvingas bära slöja? 

Finns det överhuvudtaget ett rättsväsende som står bakom landets ursprungliga befolkning,

eller kommer laglydiga etniska svenskar tvingas fly landet?

Som ung svensk tjej känner jag oro inför min framtid, i mitt land. Självklart vill jag inte tvingas lämna det land jag är uppvuxen i, det land jag känner till bäst, men om tillvaron blir mer osäker i Sverige och regeringen inte agerar inom kort kanske jag och min familj känner oss tvingade att emigrera till ett tryggare land som tar ansvar och värnar om tryggheten. Jag som ung vill kunna starta min karriär och min egna familj i en tillvaro utan dagligt våld och okontrollerad brottslighet. Hopp finns fortfarande i mitt hjärta att vi vakna människor ska bli fler och tillsammans kunna påverka och stoppa den destruktiva samhällsutveckling som finns i dagens Sverige.

Ingen vet hur framtiden kommer att se ut men vi kan nog alla enas om att om utvecklingen får fortgå, som den gör idag, kommer det inte att vara roligt att leva i Sverige som svensk om 50 år. Därför är det så viktigt att vi samtalar med nära och kära, vänner och bekanta, och väcker fler som kan ansluta sig till oss som ser samhällsutvecklingen för vad den är. Vi måste agera trots rädsla, trots censuren, trots att vi är motarbetade! 

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Sara Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *