Kreatör och influencer med 200k följare avslöjad som pedofil – Ville ha nakenbilder på 9 åring

Kreatör och influencer med 200k följare avslöjad som pedofil – Ville ha nakenbilder på 9 åring

er : Kaosblatte och influenser med 200k följare avslöjad som pedofil – Ville ha bilder på 9 åring

Du är blott 20 år, du har guldkedja runt halsen och som en sann psykopat tror du att du är värd mer än andra människor. För två veckor sedan uppgav du på dina sociala kanaler att man kunde bli din kompis för 49-99 kr eller att ringa när du visade dig live. Elias det måste vara något extremt fel i ditt huvud när du ber barn på 9 år att skicka nakenbilder, du kan gömma dig hur mycket du vill bakom din bandanas och fejkade Michael Jackson rörelser som gjorde han känd men alltid attraherat unga tjejer mellan 9 – 12. Det var Youtube profilerna Rask och Verve som avslöjade dig ett oroligt många föräldrar reagerat på att du ljugit live och små barn under 10 som ville prata med sin ”kompis” fick betala 9.99 kr per minut och en del barns föräldrar fick räkningar  på 1600 kr (de ringde 1600 ggr då du sa det var gratis. Jag är numera lycklig att Instagram där du hade 140.000 följare är stängt ned ditt konto samt Tiktok. Du förtjänar inte att vara en Influencer i sociala medier som groomar småflickor. Brottet som är ska ha hänt sedan 2018 och inte enligt den nya lagen att unga brottsoffer som ska ha hänt från 2018 har resulterat i att han skrikit och hotat de konton som avslöjar honom.

Vi kommer i artikeln att visa ett antal klipp där åklagarens bevisning är mer än stark för hans brott som minderåriga i sexuell kontext. Att man som influenser vill ha sex med småbarn samtidigt om man begär uppmärksamhet är ett rent tecken på psykopati.

Elias som brukar bära guldkedja och bandanas ( som 2pac gjorde) samtidigt tror Elias att han står över lagen, polisen har gjort husrannsakan hos honom och beslagtagit 2 mobiltelefoner där prekära uppgifter med tjejer under 15 år har visat sig. Han ha gått ut idag på sociala medier och fördömer de kreatörer som har avslöjat honom och för mig som journalist är det skrämmande att svenskt polisväsende släpper ut en misstänkt pedofil från häktet då bevisen är övertygande.

Vi har valt på vårt magasin att visa klipp på hur personen agerar och då han inte är brottsdömd ännu så vill vi att ni ska klippen som illustrerande över hans agerande mot yngre.

Vi börjar med när Elias kaxar mot en 12-åring.

https://youtu.be/RQGrPpGG7MI

Och sen finns det bevis för hans pedofila brister i hans liv :

https://youtu.be/vwWfw9wsW1E

Samt när han ragga småtjejer, han ville ta ut en minderårig tjej i skogen och ha sex med henne om hon lovade att inte mamma skulle berätta trots hon var oskuld.

https://youtu.be/S_sb_mVbI3E

Elias är bara en av de vi importerat till Sverige som ser helt annorlunda på vårt samhälle. Beslutet 1975 i riksdagen har berövat otroligt många tjejer deras barndom, och när vi samtidigt tillåter import av idioter likt ovan som DU betalar så är jag rädd för framtiden, sista 20 åren har det kommit hit 3 miljoner invandrare, är du nöjd nu? Vill du att din dotter ska träffa på Elias?

Han betalnummer är fortfarande aktiv där små barn får chansen att prata med han live för 9.90 kr per samtal, föräldrar som sett räkningen berättar om räkningar på 1-3000 kr då deras små barn trodde det var gratis.

Jag vill tacka  Youtubeprofilerna Rask och Verse som ligger bakom avslöjandet och för att de står upp för unga tjejer.

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *