Lärare hjärntvättar elever i skolan att Sverigedemokraterna är rasister

Lärare hjärntvättar elever i skolan att Sverigedemokraterna är rasister

Jonasmagasin har intervjuat en mamma till två döttrar som är bosatta i vänsterns högborg Malmö. En stad där mångkultur råder och som under många år har präglats av Socialdemokratiskt styre. Mamman som valt att vara anonym berättar för oss att en av hennes döttrar kommit hem från skolan en dag och utbrustit hård kritik mot henne för att hon röstat på Sverigedemokraterna, i skolan så hade läraren talat nedsättande om partiet och hon frågade rätt ut om hennes mamma var rasist. Mamman som valt att vara öppen för sina barn att hon var Sverigedemokrat tvingades berätta för sin dotter att hon absolut inte var rasist.

De elever som inte pallar trycket eller vägrar fållas in i skolans värdegrund med ”allas lika värde” eller öppet sympatiserar med Sverigedemokraterna eller Alternativ för Sverige kan bli utstötta av skolkamrater och lärare vilket ofta ger utanförskap i skolan samt psykiska problem av diverse slag som samhället helt saknar resurser för att hjälpa till med då BUP 2019 har extremt långa väntetider.

Mamman som vi intervjuat kommer med följande råd till andra föräldrar som har barn i skolan:

– Kära föräldrar… bara låt era barn göra som skolan lär ut, ha dom på diverse sysselsättningar efter skolan så att de inte får någon som helst inspiration av era värdegrunder och noll respekt för alla äldre som ändå inte lyssnar eller lär ut de viktiga sakerna i livet för att allt ska ges till dom godtrogna av statens lakejer.

Det har kommit till vår vetskap om många fler berättelser från föräldrar där deras barn i skolan under skolvalet fått lära sig att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti som har ett nazistiskt förflutet men barnen har inte fått lära sig något om andra riksdagspartiers tveksamma bruna förflutet.

Det som lärarna inte berättar för eleverna är att Centerpartiet (Bondepartiet), Moderaterna (Högerpartiet) samt Socialdemokraterna har en historik bestående av rasism, antisemitism och nazism. Socialdemokraterna som tvångssteriliserade svagbegåvade, drev ett svenskt koncentrationsläger samt instiftade ett rasbiologiskt institut. Som ett exempel så hade vi interneringsläger/koncentrationsläger i Sverige under andra världskriget som var arbetsläger för kommunister som ansågs att vara statsfientliga.

 

Centerpartiet (Bondepartiet)

Studerar du Bondepartiets partiprogram från 1933-1946, så framgår det att de var det enda partiet bland riksdagspartierna som officiellt förespråka rasism. I partiprogrammet framgår det att partiet ska kämpa mot “inblandning av mindervärdiga utländska raselement” samt skydda “folkmaterialet” mot “degenererade inflytelser”.

Inte nog med att Bondepartiet var antisemiter de skrev även i ungdomsförbundets tidning SLU-bladet att “den svenska bondeklassen älskar heller inte judarna över hövan… en utrensningsaktion mot icke önskvärda element kan snart vara på tiden.”

 

Socialdemokraterna och Högerpartiet (M)

År 1909 grundades det Svenska sällskapet för rashygien. Sällskapet bedrev lobbyarbete för att samhällsutvecklingen skulle få ett rashygieniskt perspektiv.  Medlemmarna i sällskapet bestod av både forskare och politiker som hade som mål att införa steriliseringslagar i Sverige samt grunda ett rasbiologiskt vetenskapligt institut.  År 1922 lyckades lobbygruppen övertyga samtliga politiska partier i riksdagen att införa ett rasbiologiskt institut och steriliseringslagar vilket resulterade att de som ansågs svagbegåvade blev steriliserade.  Efter nazismen förlorat i Tyskland så tappade rasbiologin anseende som vetenskap.  Två framstående politiker som låg bakom införandet var Alfred Petrén (Socialdemokraterna) samt Nils von Hofsten (Högerpartiet)

Att lärare fortfarande fortsätter att instruera elever att SD är ett rasistiskt och främlingsfientligt parti är problematiskt i ett demokratiskt samhälle. Lärarna bör vara opartiska och låta eleverna själva hitta det partiet som driver frågor som är viktiga för dem. Att inte i dagens skola utbilda eleverna opartiskt om andra riksdagspartiers historia är klandervärt med tanke på hur bruna grunder som de står på.

 

 

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

En reaktion på “Lärare hjärntvättar elever i skolan att Sverigedemokraterna är rasister

  1. Inte bara det. Det borde mötas av ett avkrävande om VAR i SDs partipolitik det framgår att partiet är rasistiskt/nazistiskt, och inte fästa allt avseende vid vad enskilda , många gånger onyktra, SD-röstande individer sagt och gjort. Man kan finna liknande politiska fadäser hos alla partier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *