Massdemonstration på fredag den 20 september Sergelstorg kl 13

Massdemonstration på fredag den 20 september Sergelstorg kl 13

Den 20 September kl 13 samlas flera proteströrelser på Sergels Torg för att uttrycka missnöje. Huvudanordnare är Bensinupproret och Föreningen Uppror.

Föreningen Uppror har skapats för att på ett ordnat och organiserat sätt protesterar mot den höga bränsleskatten. De skickade ett brev till regeringen första veckan i augusti. De synpunkter som kommer att föras fram vid demonstrationen är baserade på höstbudgeten som lämnas in några dagar innan demonstrationen äger rum.

Det är flera grupper som kommer att medverka, bland annat Inlandsupproret,

Ta hand om våra sjuksköterskor, Din Framtida Pension och Försäkringskassanupproret.

Protesterna kommer att börja med tal från de olika grupperna. Sedan går de mot riksdagshuset för att överlämna sina synpunkter.

Gula västar Sverige är med i manifestationen och stödjer Bensinupproret. De kommer att samlas vid Kulturhusets entré kl 12.30.

Inlandsupproret är med. Deras krav

att vinster från naturresurser går tillbaka till våra landsbygder, differentierade bränslepriser eller annan typ av kompensation där fungerande kollektiva alternativ inte finns

upprustning av befintliga järnvägsnät före höghastighetståg att butiker, byskolor och annan lokal service ska värnas och högprioriteras eftersom de är viktiga utvecklingsnav

Facebookgruppen Försäkringskassanupproret gör gemensam sak med Sveriges övriga upprorsrörelser mot de systemfel som håller på att göra det omöjligt att leva i Sverige. De kommer att berätta om sin kamp och hur svårt det är att vara sjuk i dagens Sverige. Klädkod för dem inom socialförsäkringsfrågan är bestämd att vara grön t-shirt/tröja för att sammansvetsa och synas mer som grupp.

Ni kan läsa mer om aktiviteten i gruppen Bensinupproret 2.0. Listan på Bensinupprorets facebooksida kommer fyllas på varefter de får fler bekräftelser från deltagande proteströrelser.

Demonstrationen skall ge alla kraft nog för att säga: Nu har vi fått nog!!!

Direktdemokraterna kommer att närvara

De skriver på Facebook:

Den 20 september kommer det vara en stor demonstration på Sergels Torg. Det är flera aktivistgrupper som slagit sig samman, bland annat Bensinupproret och Försäkringskassanupproret. Enligt uppgift så är det många nya protestgrupper som ansluter sig så det kan bli riktigt stort.

Det är ett superbra tillfälle att visa att DD finns och nå ut till nya väljare och få nya medlemmar. På med DD t-shirts, ta en bunt flyers och ut och kriga. Vi ses uppe på trappan ovanför plattan kl. 12.30. Vi har de orangea fanorna hissade, så ni kommer hitta rätt.

OBS – DD kommer inte att demonstrera för någon politisk fråga utan syftet är att politiska aktivister ska få reda på att DD finns så de kan rösta på oss och bli medlemmar.

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063
PayPal : [email protected]
Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Maya Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *