Medborgarournalisten Kjell Böhlin som granskat Tomas Åberg från Näthatsgranskaren utsatt för husrannsakan igår

Medborgarournalisten Kjell Böhlin som granskat Tomas Åberg från Näthatsgranskaren utsatt för husrannsakan igår

Kjell Böhlin som granskat föreningen Näthatsgranskaren blev under onsdagen den 19/11 utsatt för husrannsakan av polisen i hans hem, Kjell som länge har granskat Tomas Åberg sedan 2 år tillbaka och har begärt ut offentliga handlingar på honom på blev drabbad igår. Materialet som Kjell har samlat in påvisar att Tomas Åberg är en individ som har svårt att hålla sig till sanningen. Kjell Böhlin som tidigare granskat vänsterextrema EXPO och personer runt den kretsen som tillhör autonoma vänstern.

Ett par av de granskningar han gjort tidigare och numera har han fokuserat på att granska projektledaren för organisationen Näthatsgranskaren Tomas Åberg som undankommit djurplågeri efter att ha flytt till Tanzania tills brottet blev preskriberat.

Den forna polisen Tomas påstår i rätten att han har en stor hotbild mot sig och därför kan han inte medverka fysiskt i de åtalen 5000 / 230 dömda tills dags datum som hans förening ligger bakom.

Tomas Åberg påstår en massa saker i rätten samt i sina anmälningar som inte är sanna men av någon konstig anledning så lyckas han trots det vinna ett antal rättsmål mot äldre personer. Det är främst pensionärer som blir utsatta för Åbergs drev och ett antal gånger har han när vi journalister konfronterat honom sagt att ”Jag är inte Tomas, jag är Näthatsgranskaren” vilket är otroligt tragikomiskt. Åberg har under en tid vetat om att Kjell begärt ut alla offentliga handlingar mot honom och en del av dem har publicerats på Twitter. Att nu polisen väljer att göra en husrannsakan innebär polisövergrepp samt myndighetsövergrepp och då Kjell är karaktärsvittne så kan detta gå under ett flertal paragrafer där du inte får påverka vittnen negativt i ett pågående mål, men det är just detta Tomas Åberg och hans vänner hos polisen gör just nu. Det var inte för mindre sedan än 2 månader då en polis (som måste känt Åberg) gjorde slagning på Kjell så att Tomas la ut prekära uppgifter om Kjell som han omöjligt kunnat veta. Händelsen är polisanmäld och vi hoppas att polisen som gjort slagningen kommer att aldrig mer få vara polis.

För att visa hur förvirrat en kassör med skulder på 800.000 är så visar vi en skärmdump.

Nedan finns en samling av en del de gräv som Kjell gjort som medborgarjournalist:


Kjell och EXPOs etiska regler

Kjell och Daniel Poohl EXPO

Kjell och EXPO – Gästen

Daniel på EXPO

Björns trädgård

Utöver detta så framgår det tydligt i Kjells granskning om vem Tomas Åberg på Näthatsgranskaren är från offentliga handlingar, nedan är ett antal screeenshoots som kommer från offentliga handlingar.

 

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *