Min Far är spion

Jag föddes i ett rum med kokvrå.

Liten hjälplös låg jag på mammas barm.

under mina barna år som 3 åring i sverige tänkte jag mycket på min pappa ibland var det så fantiserade att pappa skulle vara här varje dag saknade

jag pappa. senare jag förstår jag att pappa var en utav bästa spioner. Att jag som hans son i vuxen ålder utsatt för SÄPOs gransknings av mig har orsakat

mig en enorm smärta. Det går inte en dag utan att jag tänker på min far.  Jag tänker på att man skulle haft hans kunskap.

När jag blev större fick jag reda på att han har sutttit i fängelse med tortyr i 2 år i Argentina pga fenixfördraget och kom till sverige med falskt pass.

Jag var mer eller mindre i shock tillstånd. Jag blev bestött av tankar att pappa var en spion. – men det fick jag reda på för 2 veckor sedan.

som vuxen åkte jag barselona, det var  året innan olympiaden. jag skulle träffa min far för första gången på väldigt länge.

Jag bodde på en på en bakgata där mp-polis står i varje hörn.

? VAD TROR ATT MIN PAPPA TILLHÖRDE ?

Detta är den första attikel om min pappa “spionen”

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Leya Nilsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *