Motdemonstranter sökes till Göteborg omgående imorgon Onsdag kl 17.45!! TerroristNOTWelcome

Motdemonstranter sökes till Göteborg omgående imorgon Onsdag kl 17.45!! TerroristNOTWelcome

Nu ska snöflingorna kämpa för flyktingar igen, men de som kämpar denna gånge har nog inte fått lön på länge så de kör refugees welcome igen, person som tagit han om 0 flyktingar.  Anmäl er gärna här till deras fina demo https://www.facebook.com/events/244521636579100/ kommer förvänta mig att även Fi kommer vara där som lajvar att det finns ingen bostadskris, ingen kriminalitet samtidigt som jag råkar veta att de som Turkiets president släppt ut och han har även finansierat båtresor och 30.000 har kommit till Europa osv. De som kommer till Europa denna gången är elitsoldater med målet Sverige. Var inte rädd, nej din DUMMA FAN du skulle vaknat lite tidigare.

Var: Gustav Adolfs torg Göteborg När: 4/3 (i morgon) Tid: 17.45-18.45

Låt oss visa vi har fått NOG NU och berätta gärna för de idioterna som vurmar för detta vad man brukar göra mot Otrogna, HBT”’-pesoner, Vänsterpersoner icke troende av Islam!!

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *