När Klimat-Greta ljuger följer gammelmedia efter

När Klimat-Greta ljuger följer gammelmedia efter

Det roligaste med att granska makten är avslöja något stort – tyvärr går det inte att leva på det trots 100.000 som läser varje artikel. Man blir kallad för SwishTiggare m.m. men tror inte det är ni som skriver detta utan vänstern som har sin Gloabalistiska Soros-Klimatgreta som låter minst 5 personer flyga över Atlanten för att hon på en segelbåt ska verka god ? Ironin i det hela är att hon påstår hon har inga hjälp från utomstående, då är min fråga varför flög gänget dit ? Utöver detta så snöar det öknen och hon har erkänt hennes agenda är att motverka rasism genom klimatpolitik ????

Hon som i media bildades av att sitta ensam med en skylt utanför riksdagen och protestera har fått träffa påven FN och EU. Då det räcker vara ensam uppmanar jag varje ung kille som tjej sätta er med en skylt utanför riksdagen FN Påven mfl väntar på er ❤️

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *