Näthatsgranskaren stämmer Lamotte och jag är inte sämre än att stämma tillbaka

Näthatsgranskaren stämmer Lamotte och jag är inte sämre än att stämma tillbaka

Näthatsgranskaren stämmer fler och fler och jag är inte sämre än att stämma tillbaka har pratat med två expertadvokater inom EU-rätt. De advokaterna jag har pratat med inom EU säger båda att det han skrivit mot MSB faller inom EU rättens paragraf att han är skyldig då han dels kallar mig sjuk för grovt förtal.

Det Tomas Åberg har gjort mot mig har gjort djupt ont och åsamkat mig djupa problem på svensk arbetsmarknad då han påstår jag inte är journalist inför Svenska myndigheter samt mot privata företag, även påstått att jag är SJUK inför MUCF myndigheten som betalarar hans förenings bidrag och hans lön. Jag som offentlig person och journalist förstår inte varför en person som flytt en dom för djurplågeri pga psykisk ohälsa samt levererat kött utan att ta adekvaka tester ska stämma Lamotte då personer kan dö av att äta köttet.

Jag vill samla in 300.000 kr så vi kan stämma Tomas Åberg för den skadan han åsamkat mig som journalist inom alternativa medier och kostnaden går oavkortat till juridiskt ombud. Jag vill att av skadeståndstumman han skänker allt som inte tillfaller ombudet går till föreningen kvinna för kvinna.

Sen jag blev offentlig person och började skriva för Alternativmedia så när man Googlar på “Jonas Persson” så kommer det upp dokumentation som näthatsgranskaren har publicerat mot offentliga uppgifter. Jag som journalist ville ställa frågor till myndigheten som finansierar föreningen Näthatsgranskaren men föreningens Kassör hann före och kallade mig sjuk och galen och spelade in samtal, han var livräd hans födokrok skulle försvinna och hindrade min journalistiska granskning vilket EU domstolen plus mina journalister ser som GRAVT allvarligt.

Vi kommer kalla som vittne handläggaren för MUCF samt hennes chef och vi åberopar som bevis i denna skrift även två mail som är skickade från Näthatsgranskaren till handlingarna, vi har fler gällande förtal mot mig men de kommer vi komplettera med under tiden ni handlägger ärendet.

Jag önskar att ni skyndsamt enligt lagen handlägger detta ärendet då kärande Tomas Åberg har säkerställt att jag inte ska kunna få en förvärvsinkomst pga hans förtal mot mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swish 0767165063 ,

Gofundme :

https://www.gofundme.com/f/hjalp-mig-stamma-nathatsgranskaren-for-fortal?fbclid=IwAR1YOZKtMlikYnTeTiSrckMaEVYJio0FNOtCK-uAvSMuvc0K9uMmnB0NY_o1

Kram Jonas Persson

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *