Näthatsgranskarens finaste Tomas Åberg på biblioteksurne i Skåne på 4 biliotek – Ingen kommer samtidigt GROVT FÖRTAL mot en jornalist

Näthatsgranskarens finaste Tomas Åberg på biblioteksurne i Skåne på 4 biliotek – Ingen kommer samtidigt GROVT FÖRTAL mot en jornalist

Bibliotek som är statsfinansierade betalar bidrag på 3000 kr per framträdande när han ska prata om hat på nätet. Samtidigt är det ytterst konstigt att samma förening samarbetar med Juridikfronten som i domen mot “Stå upp i Sverige” som bestod av “Hemliga tips” som kom ifrån person i Norrland hade förberett åtalet, Gruppen Stå Upp Mot Sverige var en FB-grupp med 200.000 plus följare.

Samtidigt som ingen inom kommunen vill uttala sig. Vi har ringt samtliga kommuner och vet inte vad extra vakter kostar, men en säkerhetsvakt går för 700 kr i timmen. Det är dina pengar som används för en person älskar anmäla alla över 50 år som även har kompisar i föreningen som har gravt bristande språkkunskaper i svenska språket.

Han som ska tala på bibliotek kallade mig galen när jag försökte stoppa bifall till nya miljonbidrag från MUCS vilket är mer är grovt förtal som någon inom föreningen sysslar med. Jonasmagasin har bevis på det som är som skett och tänker stämma honom i tingsrätten för förtal och lite till då i ett förenklat tvistemål, samma system som han har satt i system mot pensionärer som råkat dela en länk.

 

 

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *