Näthatsgranskarens Tomas Åberg ljuger som en travande häst

Näthatsgranskarens Tomas Åberg ljuger som en travande häst

Tomas Åberg som är känd från föreningen Näthatsgranskaren har påstått i flera mål i Tingsrätten och i media som SVT att han har tvingats flytta på grund av hat och hot från utomstående. Jonasmagasin kan idag avslöja tillsammans med medborgarjournalisten Kjell Böhlin att det är lögn.

Under perioden September 2017 och Oktober 2019 har han bott på samma ort. Då han separerade från sin fd sambo januari 2018 och från början av februari samma år har han nytt boende i samma kommun 400 meter från exet. Undertecknad var på plats i Uppsala Tingsrätt och bevittnade när han satt och ljög för domaren, och även förundersökningen är fylld utav lögner.

Han har under 2018-2019 bott på samma adress enligt våran källa utan hat och hot. I januari 2019 skaffade han skyddade personuppgifter, enligt han egen utsago i polisförhör.  Detta pga Åsa Westerlunds video som ett flertal blivit åtalade för.

Åsa Westerberg gjorde en video på Youtube enligt vad hon upplevde som polisövergrepp, Tomas Åberg som anmält henne påstår att han tvingats flytta samt skaffa skyddade personuppgifter men problemet är att Åsas video är 3 månader efter han ordnat skyddade personuppgifter. Att en offentlig person som Tomas Åberg väljer att skylla på händelser som sker i framtiden och ljuga för rättssamhället för att göra profit är klandervärt.

I rättegången mot Kristina Parholt påstår Åberg att han har stämt Joakim Lamotte, men det stämmer inte då ingen stämning har inkommit till tingsrätten.

Idag pågår en rättegång mot Essi för att ha delat en video på Sociala mediet Facebook. Tomas Åberg har skrivit till domaren i andra fall att det är jobbigt att det finns advokater som jobbar pro bono  som Ola Bengtsson då Tomas inte har råd att ha en egen företrädare.

Jonasmagasin har sökt Tomas Åberg utan att lyckas få en kommentar.

 

 

Allt ovan är från FUP och andra offentliga handlingar

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *