Ny alternativmediasajt ser dagens ljus – Jonasmagasin

Ny alternativmediasajt ser dagens ljus – Jonasmagasin

Jonas Persson arbetar som frilansjournalist inom alternativmedia och skriver bland annat för tidningen Nya Tider, Katerinamagasin och Ingrid & Maria. Han lanserar idag ett eget Magasin inom alternativmedia.

Den nya sajten nås på : https://jonasmagasin.se

Jonas Perssons specialitet är att genom grävande journalistik avslöja orättvisor i samhället; att granska politiker och deras partier samt offentlig sektor och korruption på företag eller samhället i övrigt.

På sajten kommer även andra skribenter att bidra med artiklar och krönikor.

För att också utländska läsare ska kunna följa vad som egentligen händer i Sverige kommer Jonasmagasin även publicera artiklar på engelska.

Sajten har även ett tillägg som automatiskt översätter innehållet på sidorna till ett stort antal olika språk för att kunna nå ut till så många läsare som möjligt.

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *