Ola Bengtsson -Världens bästa jurist stämmer Näthatsgranskaren Tomas Åberg för maktmissbruk

Ola Bengtsson -Världens bästa jurist stämmer Näthatsgranskaren Tomas Åberg för maktmissbruk

Det har kommit till oss pga. läsartips att Tomas Åberg som är känd för djurplågeri men inte dömd då han flydde landet. Ola som är ordförande för yttrandeombudsmannen som är omskriven som jurist och drivit ett antal högprofilerade fall, Har som företrädare inom fall som strider mot Sveriges grundlag om yttrandefrihet. Ola som är en känd Jurist som alltid slagits för de svaga sida har blivit påhoppad av en förening som fått över 2,2+ av dina skattpengar. T ex lyckades jag och Ola i högsta migrationsdomstolen att få en pojke född i en restaurang att få stanna där de alltid blir avslag enligt kotym.

Ola är även ordförande för yttrandefrihetsombudmannen som den 28e Mars kommer Katie Hopkins att komma till Stockholm och tala, hon är en känd profil som varnar västvärlden om Islams ondska och hat mot yttrandefriheten.

Efter ett långt liv där Ola företrätt många klienter så insåg han det han alltid haft på känn att när pensionsåldern kommer blir man svag trots att man arbetat hela sitt liv.

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *