Pedofilskandal på Disney World  – 35 Pedofiler arresterade sedan 2006

Pedofilskandal på Disney World  –  35 Pedofiler arresterade sedan 2006

Sedan 2006 så har minst 35 anställda på Disney World i USA blivit arresterande för olika sexualbrott som omfattar allt från barnporr till försök att träffa minderåriga för sex. De anställda hade arbeten som säkerhetsvakter, guide, kostymör.

Det är CNN som har granskat ett stort antal domar, samt intervjuat poliser och gärningsmän. Av de 35 som blivit arresterade så har totalt 32 stycken blivit dömda i domstol. I två av fallen så blev män fällda för innehav av barnporr när de vistades på Disneys parker.

Enligt NY Daily News, så omfattar den senaste utredningen arresteringar av tre män. Ingen av arresteringarna hade något att göra med barn som besökte nöjesparken.

En av de arresterade männen, Robert Kingsolver, trodde att han skulle få träffa en 14-årig flicka för sex, men när han anlände till platsen de bestämt så fick han istället träffa polisen. Kingsolver som inte ännu är dömd är gift och har egna barn påstår i förhör att han försökte skydda flickan.

Vid en intervju med sheriffen Grady Judd så berättar hon, ”Vart du än hittar barn, så hittar du sexualförbrytare som vill vara där”.

Den andra mannen som blev arresterad är Allen Treaster som arbetade på nöjesparken på ”Animal Kingdom Lodge”. Allen försökte ta kontakt med barn på internet under aliaset ”Big Teddy Bear for younger chaser”. Innan arresteringen så hade Allen kontakt med en agent som utgett sig för att vara en 14-årig pojke och när Allen kom till platsen arresterade ett team agenter honom. Allen skrev i chattmeddelanden att han ville få uppleva en fantasi med den unga pojken. I senare förhör han har medgivit att han tidigare haft sex med en tonåring bara veckor innan han blev arresterad, han vidhåller i förhör att han är oskyldig. Vid frågor från förhörsledaren så ställde de Allen frågan om han hade haft sex med pojken trots han haft vetskap om att han var endast 15-år vilket han svarade ja på. Den tredje mannen som blivit arresterad hade enligt åtalspunkterna laddat ned och tittat på barnporr på en av Disneys datorer.

Sheriffer som CNN har talat med anser att Disney borde ta krafttag mot pedofiler vid anställning genom att använda lögndetektorer och att grundligare kontrollerade individens eventuellt kriminella förflutna.

 

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *