Rappare uppmanar skjuta vita – vänstervriden censuren och policy som bryts

Rappare uppmanar skjuta vita – vänstervriden censuren och policy som bryts

Nyligen fick vi höra om rapparen som uppmanar till mord av vita människor. Han får fritt hålla på bäst han vill på flertalet sociala medier men personer som uttrycker oro eller ogillade kring ämnet åker på censuren. Tycker vänstervridna storföretag att det är rätt att hoppa på vanliga människor medan våldsbenägna rappare får springa fritt och sprida sitt oacceptabla budskap?

Visst slaveriet förr var grymt, inhumant och har satt sina spår men det ger inte sådana som rapparen Jesse Ekene Nweke Conable från Lund tillåtelse att uppmana sina svarta bröder och systrar till mord av vita! Rasism mot vita människor är precis lika allvarligt som vilken annan rasism som helst men många verkar tro att det inte är rasism om det är riktat mot vita. Är folk så okunniga att de inte känner till innebörden av ordet “rasism” eller är så många rädda för att bli kallade det själva om de håller med? I så fall undrar jag när svensken bytte ut sin ryggrad mot gele och blev så feg? Förr var Sverige fyllt av hårt arbetande hederliga människor men nu ser jag mest lata mesar på elcykel och bidragstagare som skor sig på skattebetalarnas bekostnad.

Kommentarer kopplade till nyheten om rapparen tas bort effektivt medan andra kommentarer som tydligt bryter mot “community reglerna” behålls. Exempel på oförskämda och trakasserande skriverier är “Du måste ha turrets syndrome så som du skriver” eller “Hora! Du skriver bara så för du hatar muslimer” eller “Hon svarar nog inte på frågan pga att hon är och pudrar sönder sin lilla näsa”. Kommentarer som dessa är inte okej, det förstår nog alla men trots allt händer inget när de anmäls. De tre exemplen är skriverier som unga svenska personer i min bekantskapskrets blivit utsatta för, listan är lång. Som vanligt i dagens Sverige är det inte välkommet att uttrycka kritik och åsikter som inte passar i åsiktskorridoren. 

Att yttra våra åsikter har vi rätt att göra i Sverige enligt lagen. Men många tar på sig ett ansvar att trycka ned, förnedra och censurera andra, främst i skrift. Vårt moderna samhället är som gjort för ynkryggar som lätt kan gömma sig bakom sin dator eller mobil. Och när företagen som äger plattformarna som används dessutom är vänstervridna kan åsiktsförtrycket smidigt fortsätta. 

Kampen fortsätter, jag ger inte upp och det borde ingen göra! Fortsätt skriva era åsikter, er oro och kritik mot vårt vänstervridna samhälle som styrs av människor som åker räkmacka i sin låtsasvärld. 

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063
PayPal : [email protected]
Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Sara Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *