Ryska troll – nya påhitt från de vilsna 80%

Ryska troll – nya påhitt från de vilsna 80%

Ett nytt fenomen på sociala medier är “ryska troll”. Detta påstås vara ryssar som betalas för att glida runt på Facebook osv för att sprida hat och falskheter via kommentarer. De människor som springer runt i vårt land och skjuter och våldtar hör, enligt de vänstervridna, också till dessa ryssar som vill förstöra vårt land. 

När vänsterrörelsens argument nu börjar sina skyller de sånt som är fel i Sverige på ryssarna. Det är inte okej att de 80% människor som röstat fram vårt nuvarande inkompetenta styre mobbar och sprider elakheter med denna nya metod. Ingen nationalist och sverigevän ska kallas för ett ryskt troll. Jag som ung svensk tjej är en av de som blir attackerad dagligen på krigsfältet som är sociala medier men jag stå upp för vårt land, säger sanningen och jag ger inte upp! Vi får inte tolerera mobbare vart de än är. Vi måste kämpa vidare trots låg nivå på diskussionen i hopp att några i stimmet inser att det vi säger faktiskt stämmer, att vi “högerextrema” talar sanning. 

Det är otroligt att se hur människor som lever i en låtsasvärld kan komma överens och enas för att motarbeta oss som talar sanning. Tänk om de kunde göra samma sak men på en högre nivå kring våra samhällsproblem. Tänk vad vi alla tillsammans skulle kunna få gjort på kort tid om de kunde ta med den typen av engagemang till vuxenbordet. Ibland undrar jag varför det är så svårt för vissa att samtala vuxet och leka snällt med alla? 

Barn på dagis sköter diskussioner bättre än vad våra kära verklighetsfrånvända politiker gör. Barn säger sanningen rakt av som den är, bråkar och sedan är det snart över. Till skillnad från våra kära politiker som är experter på att hålla långa möten som inte leder till mer än att peka ut rivaler och allierade. Vårt land är inget spel som kan startas om eller pausas när de som drar i trådarna har lust. Vi är ett land med levande människor som behöver ordning och trygghet!

Till alla de som skriver elakheter, både till vänster och till höger, vill jag säga att ni bör tänka efter vad det är för typ av land ni önskar. Inte tror jag att majoriteten i Sverige vill vara i konflikt utan jag tror att de flesta vill ha ett bra och värdigt liv. Det är trots allt det som livet går ut på. Låt oss enas om att kompromisser och människor som tänker annorlunda inte är farliga, olikheter behövs. Olikhet och gemenskap är två grundorsaker till att vi finns än idag. Gemenskapen tycks ha glömts bort låt oss finna den igen för att återigen bygga upp vårt land. 

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Sara Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *