Sanningen har vunnit. Intervju med doktorn som varnade redan 2006.

Sanningen har vunnit. Intervju med doktorn som varnade redan 2006.

De apatiska barnen visar sig i många fall vara en myt. Mannen som tidigt försökte påtala detta Thomas Jackson MD, PhD, Director European College of Psychiatry har efter 20 år fått rätt.

Tamas Gellert som drivit lögnen om de apatiska barnen har fått Torgny Segerstedts stiftelsens pris Frihetspennan förra hösten. Varför kan man fråga sig. För att ha mörklagt barntortyr där tusenttals barn tvingats ligga i blöjor i sängar tysta och sondmatats ofrivilligt under flera år.

Tamas scoop dolde årslånga tortyrförlopp på barn. Det har gett honom försörjning och berömmelse. Situationen är världsunik. Aldrig har en demokrati i fredstid blivit så bedragen i så ofattligt mänsklig lidande. Hundratals miljoner i skatter har använts till att göra friska barn sjuka.

Den här artikeln om apatiska barn är skriven 2015. På hösten 2016 blev den avpublicerad, berättar Dr Thomas Jackson i ett Twitterinlägg. Artikeln ligger nu placerad i tidningens arkiv där den är svår att hitta om man inte vet exakt vad man letar efter.

Tamas har hävdat att han åkt runt och undersökt tiotals fall av misstänkt simulering men inte funnit något sådant fall. Uttalandet är särskilt märkligt med tanke på att att han enligt uppgift inte har någon utbildning i medicinsk diagnostik. Han har ett flertal gånger uppmanats att visa vilken utbildning han har som ger honom kompetens att uttala sig så kategoriskt. Det har inte skett. Ändå lyssnade Public service lyssna på honom.

Thomas Jackson deltog i Uppdrag granskning i augusti 2006. Gellert Tamas utmålade mig i inslaget som högerextremist. OM det är för att SVT utmålade mig som högerextremist som ingen lyssnar på mig när jag föreslog korrekt diagnos så är skandalen helt ofattbar. En läkare som föreslår en diagnos som räddar barn från misshandel struntar man i att lyssna på för att de anser att han är högerextremist.

Detta måste utredas. All tillfrågad expertis internationellt på medicinsk by-proxy misshandel säger att Dr Jackson har rätt. Men SVT/SR vägrade lyssna på honom trots att det kunde rädda barn från lidande.

Det visar sig nu när många vittnesmål kommer i dagen att Dr Jackson gett korrekt diagnos år 2006. Epidemin av apatiska är en misshandelsepidemi. Public service utmålade Dr Jackson som högerextremist och vägrade därför lyssna på honom. De använde istället en outbildad person Gellert Tamas som omöjligt kan begripa saken som expert.

I intervju med Swebbtv utvecklar Dr Jackson.

I denna artikel uppmanar han alla som är intresserade i Svenska apatiska att läsa den. Han vill sprida kunskap.

Här har Ni Gellert Tamas/Aftonbladets och SVT/SR:s offer när de mörklagt att barnen svältes till apati som jag sa redan år 2005 i Svenska Dagbladet, sa då också jag gärna offrar min karriär i Sverige för att förhindra dessa grymheter, säger Jackson.

Ska Sverige förklara för resten av världen att vi har tvingat på flyktingbarn magsonder och sedan svultit dem till apati till dödens gräns och vissa barn över gränsen?

Denna tweet av Jonna Sima visar tydligt debattklimatet i frågan. Tweeten åldras inte så bra.

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Maya Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *