Svenska zoner – Inte no-go-zoner

Svenska zoner – Inte no-go-zoner

Jag vill bo tryggt och där det värnas om svenska traditioner och vår kultur. Jag vill inte sätta barn till världen såsom den ser ut idag. 

Mina erfarenheter som svensk ung tjej i Stockholms förorter har gjort min syn på världen rätt dyster. Men jag vill tro, måste tro, att vi kan förändra vårt land till ett Sverige där svenskar känner sig hemma igen. Jag vill se ett land där det firas midsommar, där man dansar ut julen och firar nationaldagen med stolthet. 

Önskan och tillfredsställelsen att bo med likasinnade är inget svårt koncept att förstå, det borde våra nyanlända om någon förstå. För en tid sedan hittade jag den intressanta webbplatsen Svenska Zoner där det talas om vilka kommuner i Sverige som är förlorade och vilka som vi kan bygga vidare på och göra till s.k. svenska zoner, där våra traditioner och kultur värnas om. När jag började läsa om konceptet tändes en gnista hopp igen och jag tänkte: det finns ännu hopp för vårt älskade fosterland, nu måste fler vakna upp och ansluta sig i kampen om vårt land! 

Barn som vi sätter till världen ska få möjlighet att växa upp i trygga miljöer utan instruktioner på TV inför potentiella rån. Jag och unga tjejer ska kunna klä oss som vi vill och ändå få åka buss och slippa bli våldtagna, dag som natt. Det är inget jävla smörgåsbord där män kan välja och vraka bland offer! 

Nu hör man att Uppsala förvandlas till no-go-zon nattetid och att polisen uppmanar att man “inte ska gå själv, inte gå i gränder eller parker”. Problemet är inte offren utan de kriminella våldtäktsmännen som inte får stå till svars för sina oacceptabla brott och polisen lyfter knappt ett finger, inget händer. 

Jag vill bo i det Sverige jag kommer ihåg från barndomen, trygga vackra Sverige. Jag vill bo i en svensk-zon om vårt land måste utstå mer smärta innan vi kan börja läka. Jag vill känna mig trygg att vara den jag är och kunna leva mitt liv i mitt eget land.

Till Svenska Zoner

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Sara Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *