Tangetbordskrigare VS Demonstranter! Hur många?

Tangetbordskrigare VS Demonstranter! Hur många?

Flera gånger har skribenter, journalister och vi övriga som vill att alla ska kunna läsa sanningen och se verkligheten utan PK-stämpel fått höra att det är ”Fake News” eller att vi är tangentbordskrigare och inte gör någon nytta.

De som går och visar upp sig på demonstrationer och manifestationer är oftast de mest kritiska när det gäller såna som oss.

Så varifrån kommer det?

Att åka på manifestationer och demonstrationer är väl hedervärt. Att stå tillsammans och lyssna på bra talare är väl hedervärt men tyvärr så är det inte en möjlighet för alla.

Är vi som har ett öppet forum för de flesta mindre värda eller mindre viktiga? Vi som förstör Sverigebilden och står upp för Svenska värderingar och traditioner?!

Vi som sitter bakom skärmar har inte alltid den ekomiska möjligheten men vill bidra med det vi kan göra. Vad tjänar det till att kritisera oss på sociala medier i bloggar och på sidor?

Vi gör det vi kan och vissa av oss åker land och rike runt för att finnas där för Sverige och svenskarna.

Det är inte hur många vi når eller vad vi gör som avgör hur viktiga vi är. Vi är alla viktiga i det långsiktiga opinionsarbetet.

Jag är inte villig att kritisera er för alla kan inte göra allt, men jag tar som en av dom som försöker få andra att vakna och att ta till sig hur verklighten ser ut lite illa vid mig. Hade alla som kommer på demonstrationer och manifestationer vetat om er utan oss?

Sluta kritisera. Det är vi som ser till att sanningen kommer fram. Vi står utanför Pk och pk-bubblan och gör allt för att nå ut till allmänheten.

Som skribenter, jornalister och sanningsägare, hur hur många 1000000-tals personer når vi och får att tänka till?

Är det då viktigt att kritisera en opinionsbildare?

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *