Tierps kommun ljuger som travande hästar om Islamiseringen i skolan

Det har publicerat idag en artikel på Tierps kommuns hemsida där de påstår att det jag och Katarnia har publicerat är falskt, lite som när Metro fanns och hade viralgranskaren.

Du får skapa din egen bild om vi ljuger eller inte, här är artikeln som dina skattepengat har betalat som kan anses som propaganda.

https://www.tierp.se/5.424318161706d35cef116b54.html

Vi kan nu visa på sanningen bakom vår artikel hos Katerinamagasin, vill du att din son eller dotter ska bli indoktrinerad i skolan? Självklart vill styrande i Tierp ha kvar sina arbeten och påstår att det är falskt det vi har skrivit.

Jag ringde högsta hönsen igår och lyssna på samtalet: Samtidigt så påstår de att ingen inslamisering sker i skolan ?

https://recordings.tapeacall.com/t/oyCXvT7qewcr

Lite bilder och filmer från skolan som verkar vara allt annat än normala.

Film från skolan :

I skolan som vi skrivit om så sker islamisering dagligen pga en lärarinna och när kommunen som du betalar skattepengar till uppmärksammas så väljer de att skriva på en skattefinansierad kommunal hemsida att vi ljuger?

Vi som är journalister som etablissemanget påstår falsifierar och duperar dig som medborgaren du ska veta en sak om sanningen, vi lever i samma land just nu hjälper jag personer som blivit utsatta.

En stor kram Jonas Persson

 

 

 

 

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *