Tomas Åberg / Näthatsgranskaren ger sig på ombudet och förolämpar samt förtalar ombudet

Tomas Åberg / Näthatsgranskaren ger sig på ombudet och förolämpar samt förtalar ombudet

Ola är ombud för flera personer som instämts till rätten av Tomas Åberg aka Näthatsgranskaren. Tomas Åberg kräver ersättning från företrädesvis äldre personer, vilka enligt honom, förtalat honom. Igår var det förhandling gällande en kvinnas påstådda förtal. Tomas Åberg uppträdde kränkande mot ombudet och även mot rätten vilket fick domaren att ilskna till och kräva att Åberg skulle uppträda vuxet och visa respekt såväl mot ombudet som inför rätten. Än viktigare var dock att domaren uppmanade Åberg att tänka igenom de konsekvenser som skulle kunna drabba honom vid fortsatta förhandlingar då svaranden skall inkomma med bevisning gällande hans tidigare förehavanden. Sålunda skulle då hans förflutna komma att bli offentligt.

Igår pågick en muntlig förhandling mot Essi. Tomas Åberg som är fd polis kunde inte hålla sig för att kritisera ombudet till svaranden. Han betedde sig kränkande mot ombudet då Tomas Åberg vet att Ola Bengtsson företräder ett stort antal klienter som han har dels stämt i förenklade tvistemål samt i brottsmål för skadestånd t ex för förtal eller hets mot folkgrupp. Tomas Åberg har skrivit till domaren att han tycker det är orättvist att de som han har anmält har duktiga jurister och det gör att han plötsligt kostar pengar.

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *