Vad tycker unga behövs för att få Sverige på rätt köl igen? 

Vad tycker unga behövs för att få Sverige på rätt köl igen? 

Först och främst, stryp invandringen totalt tills vi fått ordning på vårt älskade fosterland. Vi har inte råd med fler bidragstagare!

I min mening bör nykomlingar inte få svenskt medborgarskap innan de bott i Sverige i 7 år och villkor som bl.a. flytande svenska bör uppfyllas inom tidsperioden för att godkännas som svensk medborgare. Ingen borde heller få rösträtt före dessa 7 år och utan att de uppfyllt kraven för medborgarskap i Sverige. Man borde visa sin lojalitet och att man värnar om landet innan man kan påverka landets framtid. 

Även all form av kriminalitet borde självklart resultera i utvisning. Spelar ingen roll om man vandaliserar eller begår mord, man bör helt enkelt inte få ta del av välfärden om man förstör eller skadar andra. De som vill stå upp för kriminella borde skämmas. En tanke jag haft kring en möjlig lösning till de överfulla fängelserna är att stationera ut brottslingar hos folk som inte inser allvaret i brott som begås i dagens samhälle. Har man inga problem med kriminella vore det väl bättre om polisen kunde ha fotboja på brottslingarna och så lämnar man över försörjningsansvaret till personer som står upp för de kriminella. Brottslingarna får dessutom “mildare straff” på köpet. Kreativ lösning, eller hur? Dags att vi börjar använda oss av okonventionella metoder för att lösa våra problem då dagens lösningar inte räcker till. 

Visserligen har långt ifrån alla unga denna syn på åtgärder som behöver införas i vårt samhälle men hur som haver krävs det verkningsfulla och drastiska åtgärder för att få Sverige på rätt köl igen. Många unga är inte ens insatta eller pålästa om utvecklingen i vårt land. Min åsikt är att alla dessa tekniska under, mobiler osv, hindrar många unga från att se och vara delaktiga i omvärlden. Vissa tycker det är viktigare hur många likes de har fått på Instagram än att engagera sig i samhällets framtid. Väck intresse bland era unga, hjälp till att forma nästa generations ledare. Låt oss inte göra samma misstag som om och om igen görs idag!

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063
PayPal : [email protected]
Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Sara Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *