Veganföräldrar dödade nästan sin dotter efter vegandiet

Veganföräldrar dödade nästan sin dotter efter vegandiet

I Sydney, Australien har ett föräldrapar blivit åtalade för att ha matat deras nyfödda dotter strikt vegan diet. De har nu dömts till samhällstjänst istället för de 18 månaders fängelsetid som lagen rekommenderar. De ska också genomgå föräldrakurser samt utbildning i näringslära.

Deras dotter var så undernärd så vid 19 månader så vägde hon under 5 kg. Efter födseln så slutade hennes ben att utvecklats och nu vid 3 års ålder har hon fortfarande inte fått tänder.

Kosten som föräldrarna gav henne baserades på bananer, havre, jordnötssmör samt potatis och ris. Flickan hade inte heller fått några vaccinationer vilket är brukligt vid hennes ålder.

Det som är skrämmande är att flickan är deras tredje barn och i rättegången erkände sig både föräldrarna skyldiga. Den undernärda flickan har tillfälligt via socialtjänsten placerats hos en annan familj. Föräldrarna som nu har separat har fått besöksrätt till flickan under tiden de gör samhällstjänst.

Stötta fri och oberoende media!

Den fria journalistiken är hotad på internet. Mörka krafter gör sitt yttersta för att tysta oss kritiska röster mot etablissemanget och makten. Om du tycker om vad du läser här på Jonasmagasin så stöd oss gärna med ett bidrag. Utan er fantastiska hjälp så går det inte att överleva som frilansjournalist. Stort tack för ditt bidrag!
Swish : 0767-165063

Bank : Handelsbanken
ClearingNr : 6750
Kontonr : 484365738

Bli månadsgivare och stöd JonasMagasin

Profilbild

Jonas Persson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *